Hallo ShareValue

Beste Guido,

Ik ben Michiel Doeven en welkom op mijn website; dit is mijn manier van solliciteren. Op de website van ShareValue zag ik een functie die mij heel erg aanspreekt, namelijk die van .NET Teammanager. Het YouTube filmpje lijkt wel persoonlijk aan mij gericht. Het laat precies zien waar ik nu tegen aan loop: Ik heb nu geen doorgroeimogelijkheden meer en als ik niets doe, zit ik over 10 jaar nog precies op dezelfde plek.

Toen ik keek waar het kantoor van ShareValue stond, kwam dit me bekend voor. Mijn huidige werkgever, Technip Benelux, is namelijk een klant van ETTU. Toen ik 10 jaar geleden bij Technip SharePoint uitrolde, hebben we assistentie gehad van ETTU (o.a. van Laurens Siderius) en daarna hebben we ook nog af en toe contact gehad.

Mijn grootste aandachtspunt staat hier ook op de site: het gebrek aan certificaten. Ik hoop echter dat mijn werkervaring dit kan compenseren. Ik heb ook al een plan opgesteld om hier iets aan te doen.

Onder expertises staat een overzicht van de voornaamste kennis die ik momenteel bezit. Bij portfolio staan een aantal projecten waar ik aan gewerkt heb of aan werk. Sommige zijn hobbymatig (zoals de website van mijn dochter); de meeste zijn bij mijn huidige werkgever en een paar heb ik op freelance basis gedaan.

In een steeds sneller veranderende wereld, vooral op het gebied van ICT, heb ik mezelf de vraag stellen of het wel verstandig is voor mijn eigen ontwikkeling om jarenlang bij dezelfde werkgever te blijven. Veel bedrijven lopen meestal niet voorop als het gaat om de laatste ontwikkelingen, terwijl dat als ICT’er juist heel belangrijk is.

Ik denk dat het beter is om bij een bedrijf binnen te komen op het moment dat het klaar is voor een vernieuwing en het bedrijf weer te verlaten op het moment dat die vernieuwing is afgerond en zij het beheer (deels) zelf uit kunnen voeren. Dit is wat me dan ook aanspreekt bij ShareValue. Een plek waar je je kan blijven ontwikkelen en vooral bij bedrijven (klanten) komt op het moment dat zij een nieuwe weg inslaan.

Daarnaast lijkt het me leuk om anderen te begeleiden en ze zien groeien in hun functie. Bij mijn huidige werkgever heb ik systeembeheerders met weinig ervaring begeleid om kleine applicaties te schrijven en mogelijkheden aangeleerd waarmee ze hun programma’s konden verbeteren. Het lijkt me geweldig om hier meer gelegenheid voor te hebben en om kennis zoveel mogelijk te delen.

Ik hoop dat deze methode van solliciteren aanspreekt en iets meer inzicht geeft dan een standaard brief. Deel deze pagina dan ook  gerust met anderen. Ik zie uit naar een persoonlijke ontmoeting!

Vriendelijke groeten,
Michiel Doeven

    Maar uiteraard ben ik ook per mail en per telefoon te bereiken:
    michiel@30drie.nl
    06 3029 1909