Communicatie voor CGV ProPatria

Door het bestuur van turnvereniging ProPatria Zoetermeer ben ik gevraagd om projectleider te zijn voor de implementatie van een intranet. Momenteel staat de aanvraag al uit bij Microsoft om een SharePoint op non-profit basis te kunnen gebruiken.

Daarnaast zal ik ook de nieuwe website vorm gaan geven en tegelijk vrijwilligers proberen te werven om plaats te nemen in de redactie van de website.

Momenteel zijn de besturen van CGV Zoetermeer en ProPatria Zoetermeer bezig om de fusie tot CGV ProPatria Zoetermeer vorm te geven. De projecten voor de website en het intranet lopen tegelijk met deze fusie en daarmee is het een leuke uitdaging om de communicatie van de nieuwe vereniging vorm te geven.

1 dacht aan “Communicatie voor CGV ProPatria

Reacties zijn gesloten.